Ковінгтон: «Я вийшов, щоб вбити або бути вбитим»

Екс-тимчасовий чемпіон UFC Колбі Ковінгтон залишився незадоволеним достроковим завершенням свого бою з Камару Усманом.

На турнірі UFC 245 у Лас-Вегасі рефері зупинив бій Ковінгтона з чемпіоном у напівсередній вазі в п’ятому раунді, зарахувавши нокаут 31-річному американцю. За словами Колбі, суддя вчинив неправильно.

«Я вийшов, щоб вбити або бути вбитим. Марк Годдард, ти забрав в мене цю можливість! Ти відібрав у людей чесний поєдинок. Тобі має бути соромно. Фальшивий удар в пах, фальшивий стусан в око, фальшива зупинка. Фальшивий рефері!»- написав Ковінгтон у своєму Твіттері.

Читайте також: Усман – Ковінгтон. Відео нокауту

Оцените статью
BoxingNews Украина
Залишити відповідь

Нажимая на кнопку "Отправить комментарий", я даю согласие на обработку персональных данных и принимаю политику конфиденциальности.